BeroepsorganisatiesLogo AmbosLogo Cidesco

nemPRO is partner van de Europese Beroepsorganisatie Cidesco en van ANBOS (Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging).

Trainingen en instructies

nemPRO heeft uitgebreide faciliteiten voor de ondersteuning van onze salons. In ons trainingscentrum bieden wij doorlopend een breed aantal cursussen en workshops aan om u verder te ontwikkelen, te specialiseren en daarmee te onderscheiden van anderen. Voor u tot een eventuele aankoop overgaat bieden wij een vrijblijvende en gratis demonstratie aan. Zo helpen wij u de juiste keuze te maken. Om ook nog eens goed met uw apparatuur te kunnen werken en de investering snel terug te verdienen, ontvangt u bij aanschaf altijd een gratis uitgebreide en duidelijke werkinstructie. Daarnaast organiseren wij opfriscursussen om u met uw apparaat te blijven ondersteunen. Ook ondersteunen wij u om met uw investeringen uw salon nog efficiënter en winstgevender te maken.

Technische dienst

technischedienstMocht u er niet uitkomen dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. En mocht u een defect aan uw apparaat hebben dan is onze technische dienst binnen 48 uur bij u op locatie om dit te verhelpen.

Onze showroom

In onze showroom in Apeldoorn staat ons complete, meest actuele assortiment saloninrichting en -apparatuur. Ons team deskundigen geeft antwoord op al uw vragen en laat u kennis maken met ons volledige assortiment. En uiteraard krijgt u indien gewenst geheel vrijblijvend een demonstratie van onze apparatuur.

nemPRO Webshop

Compleet, duidelijk en altijd actueel. In slechts 10 klikken zijn uw producten besteld en geleverd. U heeft direct inzicht in nieuws, acties en aanbiedingen en blijft automatisch op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.Met uw persoonlijke wachtwoord kunt u gemakkelijk inloggen en bestellen. 24 uur per dag, veilig en snel.

Product Enquiry