nemPRO biedt u een uitgebreid en kwalitatief hoogwaardig assortiment saloninrichting en -apparatuur. Ons assortiment is continu in ontwikkeling en door ons grote internationale netwerk blijven we steeds up-to-date. Met onze specialisten testen we vele innovatieve producten en apparaten op kwaliteit, efficiency, rentabiliteit en resultaat. Alleen de beste producten en technologieën, met bewezen behandelresultaten, nemen wij in ons assortiment op.

nemPRO Apparatuur
nemPRO salonapparatuur is onmisbaar in iedere salon. Topkwaliteit voor elke professionele basisbehandeling, voor de specialist die zich wil specialiseren en voor Spa & Wellness. Innovatieve technieken en behandelmethoden op medisch en esthetisch gebied. Wij selecteren alleen apparatuur en behandelmethoden met bewezen resultaten, die veilig, effectief en rendabel zijn.
Met nemPRO SPA & Wellness komt ook de groeimarkt voor de toekomst binnen ieders handbereik. Optimale ontspanning, verzorging en gezondheid voor uw klanten. Voor vertrouwde merken zoals Nemectron, Sorisa en Apilus kunt u bij ons in Apeldoorn terecht.

Trainingen en instructies
nemPRO heeft uitgebreide faciliteiten voor de ondersteuning van onze salons. In ons trainingscentrum bieden wij doorlopend een breed aantal cursussen en workshops aan om u verder te ontwikkelen, te specialiseren en daarmee te onderscheiden van anderen.

Voor u tot een eventuele aankoop overgaat bieden wij een vrijblijvende en gratis demonstratie aan. Zo helpen wij u de juiste keuze te maken. Om ook nog eens goed met uw apparatuur  te kunnen werken en de investering snel terug te verdienen, ontvangt u bij aanschaf altijd een gratis uitgebreide en duidelijke werkinstructie. Daarnaast organiseren wij opfriscursussen om u met uw apparaat te blijven ondersteunen. Ook ondersteunen wij u om met uw investeringen uw salon nog efficiënter en winstgevender te maken.

Technische dienst
Mocht u er niet uitkomen dan staat ons team van specialisten altijd voor u klaar. En mocht u een defect aan uw apparaat hebben dan is onze technische dienst binnen 48 uur bij u op locatie om dit te verhelpen.

 

Onze showroom
In onze showroom in Apeldoorn staat ons complete, meest actuele assortiment saloninrichting en -apparatuur. Ons team deskundigen geeft antwoord op al uw vragen en laat u kennis maken met ons volledige assortiment. En uiteraard krijgt u indien gewenst geheel vrijblijvend een demonstratie van onze apparatuur.

 

23 reacties. Reactie plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.

Product Enquiry