Bioresonantie op de kaart!

nemPRO wil samen met ú bioresonantie op de kaart gaan zetten in Nederland! Eén van de eerste stappen die we genomen hebben is dat we sinds kort beheerder geworden zijn van een van de thema-pagina’s van Startpagina.nl, namelijk Bioresonantie.startpagina.nl


Startpagina.nl is al jaren een van de grootste websites waar, op honderden verschillende thema-pagina’s, allerlei informatie te vinden is met links naar relevante websites. Bioresonantie.startpagina.nl is er nu ook zo een van.

Als beheerder kunnen wij zo’n 90% van de pagina vullen met onze eigen informatie, zo verwijzen we naar de geschiedenis van bioresonantie, naar een paar verschillende fabrikanten van apparatuur, maar met name willen we bezoekers laten weten waar ú als therapeut te vinden bent. Voor u als gebruiker van Rayonex-apparatuur bieden we de mogelijkheid om ook uw website op deze Startpagina te zetten.

We hebben al een groot aantal van onze klanten geplaatst, we hebben alleen niet van iedereen de juiste website weten te vinden, vandaar dat we u willen vragen een klein vragenlijstje in te vullen zodat we ook ú kunnen toevoegen aan de startpagina.

Dus wilt ook u met een link worden opgenomen op Bioresonantie.startpagina.nl? Vult u dan de vragen onderaan deze pagina in en druk op “versturen”.

We zouden het helemaal geweldig vinden als u op úw website dan ook een linkje opneemt naar http://www.bioresonantie.startpagina.nl!

Uw praktijk op de kaart!

Zoals u wellicht weet is nemPRO eigenaar van de website Bioresonantie.nl.
Deze website zal uiteraard wat meer gericht zijn op onze eigen activiteiten als de verkoop van apparatuur en trainingen of opleidingen. Maar een heel leuk item waar we mee bezig willen is een kaart van Nederland met daarop ook weer zoveel mogelijk therapeuten voor zowel humaan als veterinaire behandelingen.
We weten nog niet helemaal precies hoe dit eruit komt te zien, maar wilt u dat we u én uw specialismes op deze kaart opnemen, dan kunt u dan ook aangeven in de vragen hieronder.

Vragenlijst bioresonantie

Uw adresgegevens
U bent gespecialiseerd in of gebruikt:
Mogen we uw gegevens ook gebruiken op Bioresonantie.nl?
Heeft u tips of onderwerpen waarvan u denkt dat deze op de twee pagina's thuis zou moeten horen, dan horen wij dat graag. Wellicht heeft u tips waar wij zelf nog niet aan gedacht hebben.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Product Enquiry