nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Dectro International ontwerpt en maakt vanaf 1978 apparatuur voor permanente haarverwijdering en huidverzorging. Door het ‘in de vingers’ hebben van moderne technieken en deze effectief toe te passen kan Dectro grenzen verleggen in de ontwerpen van haar apparatuur voor elektrisch ontharen en huidverzorging. Dectro International wordt beschouwd als een wereldleider op haar gebied en heeft distributeurs in meer dan 35 landen.

nemPRO is officieel distributeur in Nederland voor de volgende merken:

Top of the line producten
Door diepgaand onderzoek kan Dectro International een breed assortiment aanbieden op het gebied van Elektrisch ontharen en huidverzorging, die (ruim) voldoet aan de eisen van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Van micro-stroom, huidverbetering, microdermabrasie, zuurstoftherapie tot elektrisch ontharen; Dectro levert top-of-the-line producten van superieure kwaliteit.

Research and Development
Innovatie en kwaliteit zijn key-begrippen binnen Dectro. De R&D-afdeling zoekt constant naar verbetering van haar apparatuur en zelfs de geldende markt-standaarden en -behoeften te overtreffen. Hierbij worden de verrichtingen van professionele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten nauw gevolgd. Hierdoor blijft Dectro in de frontlinie en geeft het de gebruikers de kans, met unieke apparatuur te werken.

Training
De Dectro Academie speelt een voorname rol in de missie van Dectro. Niet alleen door haar producten te promoten maar ook door het kennisniveau van schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten op een hoger peil te brengen. Het is altijd mogelijk om aan de Dectro Academie een opleiding te volgen, on-line een cursus te volgen of zelfs overzee door Dectro een seminar te laten verzorgen. Op het ogenblik zijn vele partner-opleidingsinstituten ter wereld gerechtigd om het ‘Apilus Electrolysis program’ aan te bieden.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com