nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Vapozone

De vapozone is uitgevonden door Nemectron. Al meer dan 50 jaar is Nemectron een begrip in de professionele schoonheidsbranche, bekend om haar kwalitatieve en innovatieve salonapparatuur voor iedere salon. Dr. Nemec ontwikkelde in de jaren 60 o.a. de Vapozone (merknaam van Nemectron) met een uniek gepatenteerd drukkamersysteem met messing buis, tot op de dag van vandaag nog steeds ongeëvenaard.

Sinds vele jaren heeft Nemectron de meest betrouwbare Vapozone® op de markt. Voor de juiste behandeling van de huid met stoom, kruiden, actieve zuurstof (ozon) en/of etherische oliën. U  gebruikt de Vapozone als professionele start van uw cosmetische behandelingen. De Vapozones van nemPRO hebben een zeer fijne en volle waterdamp met de optimale temperatuur voor de huid. Met deze apparatuur kunt u de moderne behandelingsmethoden toepassen die uw klanten van u verwachten.

Maak uw keuze uit de vier verschillende Vapozone-dampapparaten van nemPRO.

Dampbehandeling met een fijne mist van waterdamp
Om de doorbloeding te bevorderen en de poriën te openen. Ideaal als voorbereiding wanneer u comedonen wilt verwijderen of ter bevordering van opnamen van actieve werkstoffen door de huid.

Dampbehandeling met actieve zuurstof (Ozon)
De klassieke Vapozone damp behandeling voor alle huidtypes. Deze methode heeft een aangenaam deodoriserend en desinfecterend effect.

Dampbehandeling met kruiden
Doelgericht gebruikmaken van de werkzame stoffen van kruiden, specifiek afgestemd op het huidprobleem van de desbetreffende persoon.

Dampbehandeling met etherische oliën
Doelgericht gebruikmaken van de werkzame stoffen en aangename geuren van etherische oliën, specifiek afgestemd op het huidprobleem of stemming van de desbetreffende persoon.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com