nemPRO.nl
 

Ultrasound

Ultrasound is een vrij klassieke techniek die al sinds geruime tijd wordt gebruikt bij professionele medische behandelingen (o.a. fysiotherapie, revalidatie) ter bestrijding van pijn en om het herstelproces te bevorderen. Tegenwoordig wordt Ultrasound ook gebruikt in cosmetische behandelingen.

UltrasoundUltrasound gebruikt hoogfrequente geluidstrillingen en werkt tussen 1-5 MHz. Het is bewezen dat ultrasound een zeer goed resultaat geeft bij gebruik op de huid waardoor afvalstoffen worden afgevoerd door middel van sterke vibraties van de geluidsgolven.

Ultrasound in huidbehandelingen
De golven zorgen voor een micromassage in de huid en verwarmt deze. Ook “duwen” de ultrasone golven werkzame stoffen zoals vitamines, mineralen en collageen door de eerste huidlagen heen naar dieper liggende huidlagen waar de cellen van de huid een cel kern hebben. Hier vind de celstofwisseling plaats en doen de stoffen uit bv. een ampul hun werk. Ook zorgen ultrasone geluidsgolven voor een betere afvoer van de afvalstoffen vanuit de cellen en helpen ze vocht vanuit de weefsels beter af te voeren.

Doel
– Een betere doorbloeding.
– Het lymfe systeem werkt beter.
– Voeding stoffen worden naar levende cel lagen gebracht.
– De doorbloeding wordt verbeterd.
– De huid verstrakt.
– Vocht word beter afgevoerd.
– Vet van onder de kin vermindert.
– Vocht ophopingen en donkere kringen verminderen.

De ultrasound behandeling kan in overleg bij alle gezichtsbehandelingen toegepast worden.

Ultrasound en cellulite
Cellulite houdt voor een groot gedeelte een goede bloed- en lymfecirculatie tegen waardoor de huidconditie vermindert. Ultrasound met een frequentie van 3 MHz betekent dat 3 miljoen trillingen worden getransporteerd naar de cellen waar het harde cellulite weefsel wat losser wordt gemaakt en vetcelletjes smelten zodat ze makkelijk afgevoerd kunnen worden.

Doel:
– Stimuleren van de doorbloeding
– Stimuleren van het herstel van weefsel
– Doorlaatbaarheid van celmembraan vergroten (werkstoffen insluizen)
– Spierontspanning
– Pijnstillend
– Micromassage

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com