nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Ozontherapie

Ozon is populair in de beauty-business. De moderne manier van leven, met name mensen in de grote steden, mag niet van invloed zijn op de toestand van onze huid. Gebrek aan vitaminen, zuurstof en een lage luchtvochtigheid leiden ertoe dat de huid zijn vroegere elasticiteit, toon, teint verliest. In deze situatie, is ozon de ideale oplossing voor veel huidproblemen.

Behandeling met ozon is vooral gericht op verbetering van de microcirculatie, de verzadiging van de cellen met energie, voeding en bescherming van de epidermis, de verzadiging van zuurstof, en dus revitaliseren alle organen en lichaamssystemen. Huidbehandelingen ozon met zijn antivirale, antibacteriële, ontgiftende eigenschappen verhoogt het immuunsysteem, die een stimulerend effect op de cellen hebben. Ozon therapie helpt bij het behoud en het herstel van de natuurlijke schoonheid en de gezondheid van de huid, het normaliseren van de natuurlijke functies en het stimuleren cellen. De huid straalt weer.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com