nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

LED-lichttherapie

De oorsprong van LED lichttherapie (Phototherapie) is Heliotherapie. Met andere woorden; het gebruik van zonlicht als therapeutische basis voor verschillende ziektes. De oude Grieken (Hippocrates, 5e eeuw v.Chr.) gebruikte zonlicht om mensen met een depressie te behandelen. In de 17e tot de 19e eeuw werden in Europa littekens van mazelen en “melancholie” behandeld met gefilterd rood zonlicht.

LED-lichttherapie bestaat in feite uit het behandelen van specifieke ziektes met behulp van licht met de juiste golflengtes. De uitstoot van zichtbaar licht op bepaalde golflengtes met behulp van LED’s stimuleert de ATP in de cellen, waardoor hun energiecapaciteit toeneemt. Dit lijdt tot o.a. een verbeterde Elastine- en Collageenaanmaak in de huid. Daarnaast wordt het celmetabolisme versneld en verbetert de algehele conditie van de huid. In combinatie met speciaal daarvoor ontwikkelde cosmetica kunnen we werkstoffen eenvoudig diep in de huid brengen.

Met LED licht therapie kunt u op een 100% natuurlijke manier zeer effectieve huid verbeterende en huid verjongende behandelingen geven.

Het resultaat:
– Het celmetabolisme wordt versneld
– Verbetering van de algehele conditie van de huid

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com