nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

IPL ontharen

Intense Pulsed Light of Variable Puls Light, ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij speciale lampen een reeks van golflengten uitstralen.

Intense Pulsed Light of Variable Puls Light, ook wel foto-epilatie genoemd, is een ontharingstechniek waarbij speciale lampen een reeks van golflengten uitstralen. Het licht dringt door in de haarwortel. De energie die hieruit voorkomt, wordt door het pigment van de haar in de wortel geabsorbeerd en daarna omgezet in warmte. Deze hitte leidt uiteindelijk tot vernietiging van de haarwortel. Het is nagenoeg pijnloos.

IPL/ VPL is niet geschikt voor iedereen. Het apparaat werkt het beste op mensen met donkere haren en een lichte huid. Pigmentloze haren, zoals blonde en grijze, kunnen namelijk onvoldoende energie absorberen om definitief vernietigd te worden. Blonde en grijze haren kunnen wel behandeld worden, maar dan met de behandeltechniek elektrisch ontharen.  Het aantal behandelingen verschilt per persoon en gebied.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com