nemPRO.nl
 

INDIBA Deep Beauty

PROIONISCHE – NIET INVASIEVE BIOSTIMULATIE

INDIBA® apparatuur maakt gebruik van een unieke gepatenteerde technologie en is de enige apparatuur die een Proionische, verzorgende werking op de diepliggende weefsels uitoefent. Dit gebeurt onder andere door middel van een niet invasieve bio-stimulatie.
Met respect voor de fysiologie van de cel, verbetert en activeert deze specifieke bio-stimulatie het eigen regenererend vermogen van cellen en weefsels.

Dankzij de diepe werking van het INDIBA Deep Beauty® systeem worden de ionen gemobiliseerd, waardoor energie in het lichaam wordt opgewekt. Dit verbetert de ionische uitwisseling, waardoor het elektrisch potentieel in het weefsel in evenwicht wordt gebracht. De huid krijgt een nieuw leven, wat duidelijk zichtbaar wordt in haar stevigheid en teint. Neocollageen wordt aangemaakt en adipocyten laten vetten los waardoor het silhouet duidelijk van vorm verandert. Microcirculatie en hyperthermie versnellen de regenererende processen in het weefsel ter hoogte van de behandelde zones.

Elektrisch potentiaal van een celHET ELEKTRISCH POTENTIAAL VAN DE CEL

Het cel membraan van alle cellen in ons lichaam heeft een elektrisch potentiaal. Dit elektrisch potentiaal ontstaat door het verschil in het aantal geladen ionen en moleculen binnen en buiten de cellen in ons lichaam. Dit verschil in elektrisch potentiaal produceert een ionische onevenwichtigheid, die het afsterven van cellen tot gevolg kan hebben.

Proionische werkingHOE HET PROIONISCH EFFECT WERKT

INDIBA heeft uitgevonden dat Radio Frequente stroom met een frequentie van exact 448 kHz een heel bijzonder effect heeft op het elektrisch potentiaal van onze cellen. Bij een frequentie van 448 kHz kunnen de ionen namelijk door de microporiën van het celmembraan heen, waardoor het elektrisch potentiaal van onze cellen zich herstelt en weer in balans komt. Met andere woorden:  het Proionisch effect brengt de cellen weer in evenwicht.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com