nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Elektroporatie

MESO-therapie zonder naalden

Elektroporatie is een nieuwe techniek, ontwikkeld door SORISA, waarmee de actieve bestanddelen van cosmetica in de huidcellen worden ingesluisd. Met Elektroporatie wordt het celmembraan van de huidcellen in de hoornlaag tijdelijk “poreus” gemaakt door middel van Middel Frequente stroom. Doordat kleine bestaande poriën in het celmembraan groter worden en er tevens tijdelijke nieuwe poriën in het celmembraan ontstaan, wordt het mogelijk om (grotere) moleculen van actieve werkstoffen in de huidcellen te laten penetreren. Iontoforese zorgt ervoor dat tijdens de Electroporatie de werkstoffen gemakkelijker in de cellen wordt opgenomen. Zodra de Elektroporatie stopt sluit het celmembraan zich weer en kunnen de actieve bestanddelen van de aangebrachte cosmetica in de cellen hun werk doen.

Met Elektroporatie is het mogelijk om zowel ioniseerbare als niet-ioniseerbare werkstoffen en ook werkstoffen met grotere moleculen in te sluizen. Elektroporatie wordt ook wel Mesotherapie zonder naalden genoemd.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com