nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Cavitatie

Cavitatie is de formatie van vacuüm-belletjes in een vloeistof of biologisch weefsel door middel van ultrasone trillingen.

Geschikt voor de aanpak van gelokaliseerde vetophopingen door gebruik te maken van Cavitatie (40KHz Ultrasound) als alternatief voor liposuctie. Doordat er gelijktijdig gebruik gemaakt wordt van Cavitatie en Electroporatie (in combinatie met cosmetica) biedt u uw cliënt een zeer effectief en krachtig wapen in de strijd tegen lokale vetophopingen, Cellulite en Huidverslapping.

Cavitatie is de formatie van vacuüm-belletjes in een vloeistof of biologisch weefsel door middel van ultrasone trillingen. Wanneer door de trillingen de belletjes groter worden zullen deze imploderen, waardoor ze het celmembraan van de omliggende cellen kapot maken. De vetcellen worden hierdoor definitief verwijderd en de gewenste contouren van het lichaam worden weer zichtbaar. Voer altijd een lymfedrainage uit om alle vrijgekomen vetzuren perfect af te voeren.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com