nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Borstelapparaat

Borsteltechniek is het mechanisch borstelen van de huid, waardoor de overmatige dode huidcellen worden verwijderd. Een prettig bijkomend verschijnsel is dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

De huid is een orgaan dat het lichaam beschermt tegen beschadigingen van buitenaf. In principe biedt het weerstand tegen alles wat de huid wil binnendringen. Wanneer de huid verzadigd is door substanties zoals cosmetica, afscheiding van zweet en talg en wanneer de hoornlaag dikker wordt door de hoeveelheid dode huidcellen, wordt de weerstand van de huid zelfs nog groter. Vandaar dat het belangrijk is om voor iedere gezicht en/of lichaamsbehandeling de huid goed te reinigen.
Borsteltechniek is eenvoudigweg het mechanisch borstelen van de huid, waardoor de overmatige dode huidcellen worden verwijderd. Een prettig bijkomend verschijnsel is dat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com