nemPRO.nl
 
 
nu bereikbaar
085 - 485 1600

Blend

Blend is een van de vele methodes van elektrisch ontharen. Blend betekent letterlijk samenvoegen. Bij deze methode wordt er gelijktijdig gebruik gemaakt van gelijkstroom als wisselstroom.

De gelijkstroom brengt een elektrolyse proces op gang in de haarfollikel. Elektrolyse wil zeggen dat de in water opgeloste geïoniseerde verbindingen gesplist worden. Hierdoor ontstaat er een loogproces in de haarfollikel. Dit proces wordt versneld door tegelijkertijd wisselstroom toe te voegen (thermolyse/warmte). Het loog dat in de haarfollikel ontstaat werkt oplossend op de kiemcellen in de follikel. Als de haar in de anagene groeifase is, er wordt op de juiste manier ingestoken met de juiste hoeveelheid gelijk- en wisselstroom dan kun je de haar met een pincet verwijderen en zal deze zonder weerstand te epileren zijn. Deze haar zal niet meer terug groeien. De blendmethode is een langzame methode in vergelijking tot de diathermie methode maar zeer effectief.

© 2019 NemPro | Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Siteconcept VIAdesign.nl  |  Technische realisatie sieronline.com